Formuler pristato savo naują 4 K UHD hibridinį DVB-T ir OTT medija grotuvą. 


Formuler CC palaiko IPTV ir OTT su įmontuotu antžeminiu DVB-T imtuvu, kad būtų galima nemokamai priimti vietinius skaitmeninius kanalus ir tuo pačiu mėgautis begaliniu turiniu iš interneto.

Formuler CC Hybrid TV Box jau galite įsigyti pas mus paspaudę čia. 

Formuler CC viduje randame gerai žinomą „ HiSilicon Hi3798MV200“  lustų rinkinį , kuris palaiko 4K HDR, HDR10, HLG, 4K 10 bitų 60 kadrų per sekundę h.265, 4K 10 bitų 60 kadrų per sekundę VP9 . Be to, įrenginyje yra 2 GB DDR4 ir 16 GB eMMC. Prietaisas palaiko Fast Ethernet 10 / 100M“ ir 2,4 G / 5,8 G dviejų juostų dvigubos antenos 2 × 2 MIMO. CC tiekiamas su pažangiuoju GTV-IR1 nuotolinio valdymo pultu .

Naujas Formuler įrenginys yra „Android“ pagrindu veikiantis OTT medijos grotuvas ir DVR su įmontuotu belaidžiu (antžeminiu) imtuvu. Todėl tai tikrai patiks skaitmeninę televiziją naudojančiam pirkėjui.Formuler CC palaiko DVB-T / C arba ATSC imtuvą . 

 Pagrindinės skaitmeninės televizijos / IPTV funkcijos:

· Pažangus USB PVR USB įrašymas ir laikino perkėlimas - vienu metu įrašykite ir perjunkite ekrano programą. Pristabdykite ir atsukite tiesioginę televiziją. Pramonėje geriausias atkūrimo režimas: greitas pirmyn, atgal, x2, x4, x8, x16 greitis. Paleiskite dabartinę tiesioginę programą nuo pat pradžių.

· Galingas kelių ekranų „Picture-in-Picture“ (PiP) - žiūrėkite du tiesioginius įvykius vienu metu ir sklandžiai televizoriaus ekrane. Peržiūros metu lengvai pakeiskite pagrindinius ir PiP kanalus.

· Išmanusis skaitmeninis vaizdo įrašymo įrenginys (DVR) su galingomis įrašymo funkcijomis - foninis įrašymas, suplanuoti įrašai, kartotiniai serijų įrašai, automatinis įjungimas planiniam įrašymui

· Kino patirtis pagal pareikalavimą - patogi sąsaja ir funkcijos: pažangos stebėjimas, atkūrimo atnaujinimas, neseniai žiūrėtųjų sąrašas ir mėgstamiausi. Aukščiausios kokybės medijos duomenys - peržiūrėkite filmų anonsus, aktorių grupes, nuotraukas, santraukas

Formuler CC rasite HDMI 2.0a CEC, USB 3.0, USB 2.0, IR REC, ANT. IN (DVB-T / C imtuvas arba ATSC imtuvas), Ethernet LAN ir DC IN (12 V 1,5 A).

Be to, įrenginį galima valdyti per išmanųjį telefoną , tiesiog įdiekite „ Air Sync Remote Z“ programą . Verta paminėti, kad „ Formuler CC“ , kaip ir kiti „Formuler“ įrenginiai, turi nuolatinius OTA programinės įrangos atnaujinimus, o tai yra didelis privalumas!